Лайм

Вакарчук вперше став батьком - у музиканта підтвердили чутки та вказали на неточності

У лідера ОЕ народився син

Два місяці тому Святослав Вакарчук повідомив, що розлучився з дружиною після 20 років стосунків. Після цього лідеру "Океану Ельзи" приписували не один роман, але музикант ці домисли спростовував. Тепер кажуть, що співак вперше став батьком.

Як стверджують джерела видання "Страна", у 46-річного Вакарчука народився син. За словами інсайдерів, музикант зустрічається з новою обраницею, яка нібито 19 серпня подарувала йому первістка. Сам артист, який не любить говорити про особисте життя, цю інформацію ніяк не коментує.

Фото: facebook.com/sviatoslav.vakarchuk

Людина близька до оточення Вакарчука додала, що кохана музиканта є співробітницею кінопродюсерской компанії Radioactive, яка знімає рекламу, а також займається виробництвом серіалів і кліпів. Пара нібито разом вже близько року, але афішувати стосунки поки не готова.

theLime звернувся до прес-служби Святослава Вакарчука, і нам підтвердили новину про народження первістка і вказали на неточності чуток.

"Так, у Святослава народився син - Іван Святославович Вакарчук. Хлопчик названий на честь батька Святослава. Тато і мама Івана вирішили не розголошувати будь-яку іншу інформацію. А також просять з повагою поставитися до їх рішення та права на особисте життя, - відповіли у музиканта. - Єдине зазначимо, що інформація щодо 19 серпня, як дати народження, не відповідає дійсності".

Святослав Вакарчук був одружений з Лялею Фонарьовою, але після довгих років спільного життя їхні дороги розійшлися. Після розлучення музикант і стиліст залишилися близькими людьми і продовжують разом виховувати дорослу дочку Фонарьової від першого шлюбу - Діану.

  • 6 березня Святослав Вакарчук презентував свій авторський проект "Оранжерея" . Всі пісні альбому музикант присвятив своєму батькові, який пішов з життя у квітні 2020-го.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil