Лайм

19-річний Роман Сасанчін показав ніжне відео з вагітною нареченою: Наше маленьке диво

Для юної пари майбутній малюк стане первістком

19-річний переможець вокальних шоу "Голос. Діти" та "Голос країни-10" Роман Сасанчін і його 23-річна наречена Іванна готуються стати батьками. Пара неймовірно рада майбутній появі їхнього первістка і ділиться своїм щастям в соцмережах.

На сторінках закоханих в Instagram з'явилося відео, на якому пара обіймається і гладить вагітний животик. "Більше не можемо приховувати цю новину від вас. Скоро з'явиться на світ, наше маленьке диво", - написав майбутній батько.

Фото: instagram.com/annavi_i

Іванна, яка донедавна приховувала свій профіль, пообіцяла ділитися подробицями вагітності в своїх "сторіз". "З часом розповімо, як це сталося, і на кого ми чекаємо", - написала дівчина.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Annavi (@annavi_i)

Роман та Іванна почали зустрічатися минулого року, і вже через короткий час хлопець запросив дівчину до Києва. Пара почала разом жити в квартирі, яку співакові вручили в якості призу на дорослому "Голосі країни". Ремонт в житлі закохані роблять своїми руками, не вдаючись до допомоги фахівців.

  • В кінці травня юний хлопець зробив коханій пропозицію. Вручити каблучку обраниці Роман задумав романтично, але все пішло не за планом.
  • У квітні Роман Сасанчін присвятив мамі зворушливу пісню. Свій 57-й день народження жінка зустріла в лікарні, де одужувала після довгих тижнів у реанімації.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ