Лайм

Акторка "Кріпосної" вийшла заміж за колегу через 10 місяців стосунків: перші фото з весілля

Пара познайомилася на знімальному майданчику

Українська акторка Даша Легейда, яка виконала роль Василини в серіалі "Кріпосна" , вийшла заміж. Обранцем 28-річної артистки став 38-річний актор Дмитро Сова.

Як пише видання "Факти", таємне весілля відбулося 28 серпня в Києві на березі Дніпра. Напередодні одруження наречений розповів, що свято пройде в компанії найближчих людей в "гарному молодіжному місці".

Дмитро Сова Фото: instagram.com/dimasovajr

"Пам'ятаю, ми з Дашею поїхали дивитися локацію, побачили її і відразу представили, як все розставити. Це гарне молодіжне місце, івент-парк в сосновому лісі, з окремими зонами на території і великий майданчиком під куполом по центру. А ще там недалеко берег річки, де можна поставити арку, обробку з квітами. Так, по дрібницях, продумали собі свято", - поділився актор.

Ні Даша, ні Дмитро поки весільні фотографії не показали, чого не можна сказати про гостей. Візажист акторки опублікувала у себе в "сторіз" кілька кадрів, на яких можна розглянути молодят.

Фото: instagram.com/rusia_promake

Легейда вибрала для торжества білу сукню з фатину, яку поєднала з синіми туфлями, а Сова вбрався у класичний чорний смокінг.

Фото: instagram.com/rusia_promake

Фото: instagram.com/rusia_promake

Даша і Дмитро познайомилися в жовтні 2020 року на зйомках, і буквально відразу стали жити разом. Через 10 місяців після початку роману пара узаконила стосунки.

Пропозицію коханій актор зробив вдома, по-простому. "Це сталося на кухні. Здається, ми приїхали після якогось заходу. Я підійшов до Даші і сказав: "Вибач, але я не можу більше терпіти". Вона запитує: мовляв, що таке? Я кажу: "Виходь за мене" , - згадує Сова.

Крім "Кріпосної" Даша Легейда знімалася в фільмах "Колір пристрасті", "Сімейний портрет", "Жіночий лікар", "Найгірша подруга", "Дочки-матері" та інших. А Дмитро Сова відомий за картинами "Кейс", "Черкаси", "Асистентка" та багатьом іншим.

Даша Легейда Фото: instagram.com/d_legeida

  • Цієї осені на каналі СТБ виходить 3 сезон серіалу "Кріпосна", головну роль в якій замість Катерини Ковальчук виконає російська акторка Соня Прісс. Крім головної героїні, в продовженні драми з'явиться ще кілька нових облич.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа