Лайм

"Танці з зірками-2021": повний список учасників нового сезону

У 5 сезоні візьмуть участь актори, співаки, спортсмени та гумористи

5 вересня на каналі "1+1" відбудеться перший випуск шоу "Танці з зірками". У 2021 році на паркет вийдуть 14 зіркових учасників, готових підкорювати глядачів своїми танцювальними талантами та яскравими постановками. Хто позмагається за перемогу в проекті - читайте далі в матеріалі.

Джамала

Першою свою участь в шоу підтвердила співачка і мама двох дітей Джамала (справжнє ім'я - Сусана Джамаладінова). За свою кар'єру артистка удостоїлася багатьох престижних нагород, а також привезла Україні перемогу в "Євробаченні" у 2016 році. Співачка заміжня та виховує двох синів - 3-річного Еміра-Рахмана та однорічного Селім-Гірая.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Олег "Фагот" Михайлюта

Фагот - вокаліст гурту "Танок на майдані Конго". До того як стати учасником ТНМК у 1996 році, музикант виступав в колективах "Казма Казма", "Альфонс де Монфруа", "SYD". Крім музики Михайлюта займається озвучуванням фільмів. Співак подарував свій голос Джонні Деппу в українському дубляжі фільмів "Пірати Карибського моря: Скриня мерця" і "Пірати Карибського моря: На краю світу".

Фото: instagram.com/fahot

Олександра Зарицька

Олександра Зарицька - українська співачка, солістка гурту KAZKA. Український глядач також пам'ятає дівчину по талант-шоу "Голос країни" та "Х-фактор". У 2018 році вокалістка з колективом взяла участь в Нацвідборі на "Євробачення-2018", зайнявши 15 місце.

Фото: instagram.com/kazka.band

Олексій Суровцев

Олексій Суровцев - актор, чемпіон України з бодібілдингу та колишній стриптизер. В еротичних танцях Олексію вдалося досягти небувалих висот, він виграв всілякі конкурси в нашій країні. Нещодавно Суровцев дебютував в кіно, зігравши одну з головних ролей в детективному серіалі "Слід".

Фото: instagram.com/surovtsev.alexei

Анастасія Оруджова

Анастасія Оруджова - українська комедійна акторка, учасниця гумористичних телепроектів "Жіночий квартал", "Ліга сміху", "Ігри приколів". Вперше глядачі побачили її в команді "Тріо різні і ведучий".

Фото: instagram.com/orudjova_nastya

Іван Люленов

Іван Люленов - гуморист, капітан команди "Стоянівка", дворазовий чемпіон "Ліги сміху". Іван також захоплюється музикою і записує пісні. Найвідоміші його треки - "Автобус", "Нагадування", "Малятко", "Літніми ночами" та інші.

Фото: instagram.com/ivanliulenov

Костянтин Войтенко

Костянтин Войтенко - український актор театру і кіно. Він відомий глядачам за такими фільмами, як "Синевир", "Параджанов", "Ніч святого Валентина" а також серіалами "Коли ми вдома" та "Село на мільйон".

Фото: instagram.com/kostiantynvoitenko

Дмитро Каднай

Популярний співак, випускник першої української "Фабрики зірок". У 2012 році разом з Філіпом Коляденко заснував гурт KADNAY, який виконує композиції в стилі інді-поп. Колектив два рази брав участь в Нацвідборі на "Євробачення": у 2017 році хлопці увійшли до півфіналу, а у 2018 - до фіналу.

Фото: instagram.com/kadnay

Євгенія Власова

Євгенія Власова - українська співачка, виконавиця хітів нульових "Ветер надежды", "Живая река", "Я -мечта" и "Плачь обо мне". Через важку хворобу артистка довгий час не займалася творчістю і не випускала нових пісень.

Фото: instagram.com/eygeniavlasova

Ольга Харлан

Ольга Харлан - олімпійська чемпіонка 2008 року в командній першості, бронзова призерка Олімпіади 2012 року, шестикратна чемпіонка світу і восьмикратна чемпіонка Європи. На Олімпіаді в Токіо Харлан зазнала поразки в першому раунді і позбулася шансу на медаль.

Фото: instagram.com/olgakharlan

Артур Логай

Артур Логай - співак та актор. У 2014 році був учасником шоу "Х-фактор", а пізніше став зніматися в кіно. Він відомий глядачам за серіалами "Циганка", "Великі вуйки", "Таємниці". Також він знімається в українському рімейку "Не родись красивой" "Моя улюблена Страшко".

Фото: instagram.com/logai.arthur

Lida Lee

Lida Lee (Лідія Скорубська) - починаюча співачка. Свою кар'єру дівчина починала з записи каверів. Пізніше вона стала працювати бек-вокалісткою Monatik'а, а в серпні 2020-го стала першою артисткою Monatik Corporation. У липні цього року Lida Lee припинила співпрацю з хітмейкером.

Фото: instagram.com/lidalee_official

Melovin

Епатажний співак Melovin (справжнє ім'я - Костянтин Бочаров) представляв Україну на "Євробаченні-2018", зайнявши 17 місце. До цього хлопець брав участь в шоу "Х-фактор-6", яке в підсумку виграв. У 2021 році співак зробив камінг-аут, зізнавшись у своїй бісексуальності.

Фото: instagram.com/melovin_official

Станіслав Горуна

Станіслав Горуна - український каратист і бронзовий призер Олімпіади в Токіо. Спортсмен не тільки займається карате, але і адвокат за освітою і депутат Львівської райради від "Самопомочі".

Фото: instagram.com/iamhoruna

  • Раніше автори шоу "Танці з зірками" назвали повний суддівський склад нового сезону. До танцюристу Максу Чмерковському приєднаються вже добре знайомі глядачеві знаменитості.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео