Лайм

Ксенія Мішина зловила букет нареченої, і фанати впевнені: весілля з Еллертом вже не за горами

Пару помітили разом на весіллі у друзів

Фанати "Холостячки" наполегливо відмовляються вірити в остаточний розрив стосунків героїні і переможця першого сезону шоу Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта, і пара дає для цього всі підстави.

У неділю 32-річна актриса побувала на весіллі у колеги Дарини Легейди і зловила букет нареченої, про що розповіла в Instagram. Уважні шанувальники по голосу визначили, що на відео Ксенію знімав Еллерт, а також знайшли цьому підтвердження в постах інших гостей свята.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ксенія Мішина (@ misha.k.ua)

"Хм, подейкують, що тим, хто зловив букет, дається прекрасний бонус у вигляді "чоловіка". Скільки чекати, хто знає?" - написала Ксенія під веселим відео, на якому щиро радіє спійманим квітам.

"Треба спитати у Саші", - відповідають у коментарях фанати. - "Ще забули додати відео, де вас цілує Еллерт відразу після цього". "Дивно, що ви з Сашком приховуєте свої відносини". "Тепер чекаємо вашого з Сашею весілля". "Люди вже побачили кільце у тебе на безіменному!"

І дійсно, один із гостей весілля опублікував у сторіз відео, на якому Мішину з букетом обіймають син Гліб і Олександр Еллерт.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску