Лайм

Дуейн "Скеля" Джонсон у захваті від свого двійника-поліцейського: Він набагато крутіший

Актор визнав схожість з крутим копом з Алабами

Поліцейський Ерік Філдс з Алабами став знаменитістю завдяки неймовірній схожості з Двейном Джонсоном. Крім лисини, фірмової посмішки і окулярів-авіаторів "Скелі", чоловік також має високий зріст і масивну мускулатуру. До голлівудського актора дійшли новини про двійника, і він сприйняв їх із захопленням.

"Вау! Хлопець зліва набагато крутіший, - написав Джонсон у Twitter. - Будь обережний, брат, і спасибі тобі за твою службу. Одного разу ми разом вип'ємо текіли, і я хочу почути твої "скелясті історії", тому що я знаю, вони у тебе є!"

"Стривай, так це не ти?!" - пишуть в коментарях фанати актора-реслера. - "Близнюки, розлучені в дитинстві". "Ніколи не бачив більш схожого двійника знаменитості".

37-річний Філдс уже 17 років працює в поліції округу Морган. Піднявшись по службових сходах до лейтенанта патруля, він керує тактичною підготовкою і служить інструктором з вогнепальної зброї.

  • Раніше двійник Дженніфер Еністон прославилася в TikTok і налякала актрису схожістю. Американка дуже вдало спародіювала Рейчел із "Друзів".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків