Лайм

Перша леді України відвідала Стенфорд у стильному костюмі: новий образ Олени Зеленської в США

Дружина президента віддає перевагу брючним костюмам

Володимир Зеленський в рамках робочого візиту в США відвідав Стенфордський університет (Каліфорнія). Супроводжувала президента України його стильна дружина Олена Зеленська.

Перша леді зустрілася з керівництвом Департаменту з питань різноманіття та рівних можливостей, що опікується забезпеченням рівного доступу та потреб студентів і викладачів з інвалідністю, про що стало відомо з її допису в Instagram.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Мені імпонує індивідуальний підхід до кожного студента, який застосовують у цьому закладі. Ми в Україні часто уніфікуємо підходи в освіті, а сьогодні я почула про інший варіант, який працює для понад 3 тисяч студентів Стенфордського університету", - поділилася Зеленська.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Навчальний план складається окремо для кожного студента. В університеті є доступні класи, забезпечується переклад лекцій жестовою мовою. Працюють асистенти, які конвертують текст: збільшують, оцифровують, передають шрифтом Брайля. Студенти мають змогу завантажити в спеціальну систему свої медичні довідки та додати конкретний запит щодо індивідуального варіанту отримання освітніх послуг", - зазначила Зеленська.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді висловила надію, що все це може бути і в українських вузах, адже кожен студент має право на доступну освіту. "Сподіваюся, що і в Україні зовсім скоро відбудуться зміни у ставленні до інклюзивної освіти як у наших головах, так і в конкретних вчинках", - додала вона.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для робочої зустрічі дружина президента вибрала костюм пильно-зеленого кольору, що складається з брюк зі стрілками та жакета сорочкового крою. Образ перша леді доповнила чорними аксесуарами: туфлями-човниками, сонцезахисними окулярами та ременем, що підкреслює талію.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024