Лайм

Олена Зеленська в США зустрілася з жінками-лідерами Power women: як виглядала перша леді

Дружина президента поділилася власним досвідом в ролі першої леді

Олена Зеленська в рамках робочого візиту в США взяла участь у зустрічі з жінками-лідерами Power women. Для такого випадку перша леді України вибрала елегантний образ в чорно-білих тонах.

Фотографіі з заходу дружина президента опублікувала в Instagram. На зустрічі Зеленська з'явилася в костюмі чорного кольору, що складається зі спідниці довжини міді та приталеного піджака, доповненого ремінцем. Головним акцентом образу став білий комірець.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

На зустрічі з жінками-лідерами Power women Олена Зеленська поділилася власним досвідом в ролі першої леді та розповіла про кожен напрям діяльності.

"Рада була поділитися власним досвідом із цими сильними жінками. Часто саме такі зустрічі стають підґрунтям для нових спільних ініціатив та єднання", - зазначила дружина президента.

  • Раніше в мережі з'явилися перші фото Володимира та Олени Зеленських у США. Для приїзду в країну перша леді України обрала діловий костюм блакитного кольору.
  • 23 серпня Олена Зеленська відкрила в Києві Саміт перших леді та джентльменів. На заході перша леді з'явилася в білому брючному костюмі з двобортним піджаком оригінального крою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також