RU  UA

Дізнатися

"Холостячка" Злата Огнєвіч розкрила подробиці першої вечірки: Чоловіки взяли дуже високу планку

Перший випуск нового сезону покажуть на ТБ за два тижні

17 вересня глядачі каналу СТБ побачать перший випуск реаліті "Холостячка-2", в ході якого Злата Огнєвіч познайомиться з претендентами на її серце. Щоб запам'ятатися, чоловіки влаштують для героїні незабутні короткі побачення.

"Під час першої вечірки - знайомства з чоловіками - відбувалися якісь неймовірні речі! Ніколи не думала, що за один вечір можу політати на вертольоті, пірнути в океан за перлиною, побувати на концерті... До мене навіть приїхав справжній принц на білому коні! Я ніколи не могла уявити, що все це може статися в моєму житті за один вечір", - розповіла співачка виданню "Телеграф".

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

За словами Огнєвіч, учасники робили все можливе, щоб підкорити її серце. "Усі чоловіки взяли дуже високу планку. Можу сказати, що цей сезон "Холостячки" буде дуже цікавим, неймовірно яскравим, емоційним і дуже екстремальним", - пообіцяла зірка.

Тим часом автори продовжують розкривати імена учасників другого сезону. Уже відомо, що боротися за увагу Злати Огнєвіч будуть 33-річний стоматолог-хірург Роман Васильєв, 32-річний ресторатор Вінченцо Дулепа, 38-річний фрідайвер Андрій Хветкевич та 30-річний каскадер Павло Богда.

  • Раніше Злата Огнєвіч знялася у чуттєвій фотосесії, в якій позувала в стильному осінньому образі. У новій зйомці співачка продемонструвала витончену фігуру та підкреслила всі переваги.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии