Лайм

Євгенія Власова розплакалася на "Танцях зірками": Я втомилася, що мене асоціюють з хворобами

Співачка прийшла на шоу, щоб перегорнути стару сторінку

Співачка Євгенія Власова, яка кілька років тому перенесла важку операцію та пройшла тривалий шлях реабілітації, стала учасницею шоу "Танці з зірками-2021". Ввечері 5 вересня артистка та її партнер Макс Леонов вийшли на паркет з першим танцем у новому сезоні.

Виступ пари традиційно відкрила коротка відеовізитка, в якій Власова згадала про важкий період реабілітації. За словами співачки, кілька років тому вона навіть уявити не могла, що одного разу візьме участь у "Танцях з зірками", адже вона насилу пересувалася домом і не могла підняти навіть ковдру.

Свого часу до Власової була прикута пильна увага ЗМІ, так як шанси на виживання співачки були 50/50. На щастя, все обійшлося, Власова перенесла операцію та одужала, почала вперше з'являтися на публіці. Однак сьогодні, не без сліз згадала вона, громадськість асоціює її тільки з хворобами та онкологією, якої у неї ніколи не було.

Євгенія Власова та Макс Леонов на "Танцях з зірками" Фото: Instagram / tanci1plus1

І це одна з причин, через яку Євгенія Власова прийшла на "Танці з зірками" - співачка вірить, що досягне успіху, і що про неї заговорять інакше. Артистка також працює заради дочки, яку зачіпали та шокували заголовки в ЗМІ. Тепер все зміниться, вірить вона.

  • Партнеркою Фагота з ТНМК в новому сезоні "Танців з зірками" стала його колишня дівчина. Глядачі впевнені, між партнерами все ще є тепло.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу