Лайм

5 знаменитостей на "Танцях з зірками-2021", які не вразили суддів: відео

Кому до наступного ефіру доведеться добре попрацювати

Минулої неділі пройшов перший ефір телевізійного шоу "Танці з зірками", в якому виступили 14 зірок із партнерами. І якщо одні вразили суддів і глядачів своєю майстерністю, то інші відверто розчарували. Хто з учасників нового сезону завершив 1 випуск з найнижчими оцінками.

Олексій Суровцев

Найнижчий бал у першому випуску отримав актор, майстер спорту з плавання, чемпіон України з бодібілдингу і колишній стриптизер Олексій Суровцев, який виконав зі своєю партнеркою Марією Колосовою пристрасну румбу. Однак судді не оцінили постановку з роздяганням головного героя, розкритикувавши занадто відвертий танець, в якому було недостатньо техніки і, власне, самої румби. Влад Яма підкреслив, що в залі знаходиться його 5-річний син, у якого після перегляду таких номерів точно виникне питання: "А чим тато займається на роботі?". Таким чином пара Олексія Суровцева і Марії Колосової отримала 7 балів із 30.

Анастасія Оруджова

Українська комедійна актриса, учасниця гумористичних телепроектів "Жіночий квартал", "Ліга сміху", "Ігри приколів" Анастасія Оруджова і її партнер Денис Самсон виконали запальний джайв. Зазначимо, що акторка виступили на паркеті, незважаючи на недавню травму коліна. Всі судді відзначили драйвову енергетику пари, однак самого джайву їм було замало. В сумі пара отримала 13 балів.

Melovin

Епатажний співак Melovin, який став популярним завдяки перемозі в телевізійному проекті "Х-фактор-6", виконав зі своєю партнеркою танець в стилі expеrіmental. Катерина Кухар зазначила, що цей танець під композицію Bolero Равеля її відверто розчарував. Максим Чмерковський, навпаки, похвалив Melovinа, а Влад Яма побачив у цій парі особливий магнетизм. За підсумком пара також набрала 13 балів.

Євгенія Власова

Не вдалося підкорити суддів у першому ефірі й українській співачці, виконавиці хітів "Вітер надії", "Жива ріка", "Я - мрія" і "Плач про мене" Євгенії Власовій. Зі своїм партнером Максом Леоновим, який, до речі, став переможцем минулого сезону "Танців з зірками", вона станцювала квікстеп. В цілому судді похвалили виступ співачки, а Катерина Кухар навіть підійшла до Євгенії Власової, щоб обійняти її і побажати удачі. А Влад Яма зазначив, що цьому танцю не вистачило вогню, гостроти і, природно, технічності. В сумі пара отримала 15 балів.

Ольга Харлан

Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан станцювала в першому випуску шоу пасодобль. Як зазначила спортсменка в візитці, вона займалася танцями в дитинстві, проте через те, що це захоплення було досить витратним, вона перейшла до секції з фехтування. Судді в цілому похвалили Ольгу і зазначили, що у неї є всі дані для того, щоб прогресувати і рости в танцях. Однак оцінку поставили досить низьку - 15 балів.

Нагадаємо, згідно з міжнародними правилами, в першому випуску судді оцінюють номера, але ніхто з учасників не покидає проєкт. Глядачі також не голосують.

  • Раніше ми розповіли про кращі виступи в першому ефірі "Танців з зірками-2021".
  • Читайте також на theLime, що Фагот із ТНМК вийшов на паркет "Танців з зірками" зі своєю колишньою дівчиною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В мережі підозрюють, що Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розлучаються - співачка зробила неоднозначну заяву

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним