Лайм

Найкращі виступи у першому ефірі "Танців з зірками-2021": хто зумів здивувати суддів

У найближчі 12 тижнів за кубок проекту позмагаються 14 пар

5 вересня на каналі "1+1" стартував новий сезон "Танців з зірками", в якому взяли участь 14 знаменитостей з партнерами. Відповідно до міжнародних правил, в першому випуску судді оцінюють номери, але ніхто з учасників не покидає проект. Глядачі не голосують. Цієї неділі пари продемонстрували свої перші танці, проте далеко не всім вдалося вразити членів журі. Дехто їх відверто розчарував.

Ми подивилися перший випуск шоу "Танці з зірками" та вибрали кілька найкращих виступів, які оцінили найвищими оцінками. Дивіться відео фаворитів вечора.

Підсумки 1-го ефіру Фото: фрагмент ефіру на "1+1"

Kadnay

Новий сезон тільки стартував, а судді вже відрізнилися суворістю та вимогам до учасників. Абсолютними лідерами 1 випуску "Танців з зірками-2021" стали вокаліст гурту Kadnay Дмитро Каднай та його партнерка Аліна Лі. Пара вийшла на паркет із запальною самбою, яку члени журі оцінили в 21 бал з 30-ти можливих.

Lida Lee

Молода співачка Lida Lee та її партнер Олексій Базель вирішили обрати для старту бадьорий джаз. Парі належало відкрити новий сезон "Танців з зірками" і почути перші оцінки членів журі, і вони були доволі непоганими. Перший танець учасників оцінили в 20 балів.

Іван Люленов

Зірка "Ліги сміху" Іван Люленов на паркеті дав волю харизмі, артистичності та отримав у парі з Яною Цибульською 19 балів з 30-ти. Пара виконала жарку самбу під живе виконання хіта "Гуси" співака Wellboy та пообіцяла взяти до уваги всі зауваження Влада Ями, Макса Чмерковського та Катерини Кухар.

Джамала

Трійку лідерів першого випуску з Іваном Люленовим розділила співачка Джамала. У парі з п'ятикратним чемпіоном України Антоном Нестерко переможниця "Євробачення" виконала чуттєвий ХХ, який оцінили відповідно. Не останню роль зіграв і зворушливий сюжет, розіграний партнерами на паркеті. 1 випуск шоу пара покинула з оцінкою 19 балів з 30-ти.

Новий сезон танцювального шоу триватиме 12 тижнів. Залишати проект зіркові учасники почнуть вже з другого випуску, який відбудеться 12 вересня.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків