RU  UA

Дізнатися

Кайлі Дженнер підтвердила чутки про вагітність та показала візит до лікаря

Молода бізнесвумен чекає на другу дитину

В кінці серпня в пресі з'явилася інформація про вагітність Кайлі Дженнер. Тоді ЗМІ покладалися лише на слова інсайдерів, але тепер цю новину офіційно підтвердила сама модель.

24-річна зірка реаліті-шоу опублікувала в Instagram миле відео, на якому зображені найбільш зворушливі моменти: починаючи від позитивного тесту на вагітність, закінчуючи походом на УЗД.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Kylie (@kyliejenner)


На кадрах також можна побачити реакцію батька майбутнього малюка, репера Тревіса Скотта та бабусі, Кріс Дженнер. У ролику з'являється 3-річна дочка Дженнер і Скотта і, схоже, Стормі в захваті від того, що скоро стане старшою сестрою.

Кайлі та Тревіс почали зустрічатися у 2017 році, і вже за кілька тижнів модель завагітніла первістком. Через два роки роману закохані призупинили стосунки, і в червні 2021-го Дженнер і Скотт з'явилися на світському заході вже як пара.

  • Супермодель Розі Хантінгтон-Уайтлі вагітна другою дитиною. 34-річна наречена Джейсона Стейтема поділилася радісною новиною в Instagram, показавши фото з округлим животиком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бизнесмен Иракли Макацария стал популярным благодаря шоу Холостяк. Сейчас он с семьей живет в Грузии

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Сын Марички Падалко и Егора Соболева в 17 лет осваивает военный навык – парень учится собирать fpv-дроны, чтобы помочь отцу на фронте

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Что означают символы на вышиванке Владимира Зеленского и Елены Зеленской, в которых они поздравили украинцев с Днем вышиванки 2024