Лайм

Дивимося перший повноцінний трейлер фільму "Матриця: Відродження" - прем'єра вже в грудні

Новий фільм Лани Вачовскі вийде в прокат 22 грудня

Слідом за тизером з червоною та блакитною пігулками кінокомпанія Warner Bros. випустила перший повноцінний трейлер фільму "Матриця: Відродження". Тисячі шанувальників трилогії сестер Вачовскі чекали на прем'єру анонсованого ролика з самого ранку 9 вересня. Давайте-но його подивимося.

Прем'єра четвертої "Матриці" очікується вже 22 грудня. На відміну від трьох попередніх картин, кожна з яких була зрежисована дуетом Вачовскі та спродюсована Джоелем Сільвером, "Матриця: Відродження" створювалася вже без участі Ліллі Вачовскі та Сільвера.

Судячи з трейлеру, в основі сюжету знову буде протистояння головних героїв комп'ютерної системи - Матриці, яка встановила контроль над жителями Землі. Всі інші подробиці творці фільму поки не розкривають.

Кадр з фільму "Матриця: Відродження" Фото: YouTube / Warner Bros.

Крім Кіану Рівза та Керрі-Енн Мосс в новій "Матриці" знялися Ніл Патрік Гарріс ("Як я зустрів вашу маму"), Джессіка Генвік ("Гра престолів"), Джонатан Ґрофф ("Мисливець за розумом"), Яг'я Абдул-Матін II ("Кендімен") та інші.

  • Раніше вийшов трейлер фільму "Носоріг" Олега Сенцова про лихі 90-ті. Світова прем'єра стрічки відбудеться 10 вересня на кінофестивалі у Венеції.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита