Лайм

Творці четвертої "Матриці" показали перші кадри фільму та оголосили вихід трейлера

Просто оберіть пігулку

Творці нової "Матриці", яка вийде під назвою "Матриця: Воскресіння" вже в грудні цього року, запустили інтерактивний сайт для шанувальників саги - він пропонує глядачеві червону та синю пігулки, а залежно від вибору - перші кадри фільму та дату прем'єри офіційного трейлера.

Платформа містить понад 180 тисяч комбінацій з кадрами нової "Матриці", тому щоразу користувач бачитиме нові фрагменти та інший їхній порядок. Також змінюється коротка розповідь наратора. Незмінними залишаються головні фішки - щоразу голос за кадром називає глядачеві точний час перегляду, а в кінці оголошує дату прем'єри офіційного трейлера.

Фрагмент фільму "Матриця: Воскресіння" Фото: whatisthematrix.com

На деяких кадрах ми бачимо Кіану Рівза, Керрі-Енн Мосс, а також нових акторів саги - Джесіку Хенвік, Джонатана Ґроффа, Крістіна Річчі, Нілла Патріка Гарріса та інших.

Прем'єра фільму "Матриця. Воскресіння" очікується 22 грудня 2021 року, ну а перший трейлер чекаємо вже 9 вересня близько 16:00 за Києвом. До слова, раніше трейлер вже презентували журналістам, і в мережі з'явився його короткий переказ .

  • Раніше вийшов трейлер фільму "Носоріг" Олега Сенцова про лихі 90-ті. Світова прем'єра стрічки відбудеться 10 вересня на кінофестивалі у Венеції.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита