Лайм

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек вперше після возз'єднання вийшли в світ як пара: фото з червоної доріжки у Венеції

Пара не приховувала своїх ніжних почуттів

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек стали гостями 78-го Венеціанського кінофестивалю. На червоній доріжці зірки з'явилися в обнімку і тримаючись за руки, чим офіційно підтвердили відновлення свого роману.

49-річний актор приїхав на кіноогляд щоб представити фільм "Остання дуель", в якому грає головну роль, а 52-річна акторка прибула підтримати коханого, пише Associated Press News.

Фото: Getty Images

Дженніфер вибрала для заходу ефектну білу сукню з глибоким декольте та розрізом на нозі. Бен хизувався в чорному смокінгу Dolce & Gabbana. Пара не приховувала своїх почуттів на публіці: багато обіймалася та цілувалася.

Фото: Getty Images

Розмови про роман Дженніфер Лопес та Бена Аффлека з'явилися навесні цього року всього через кілька днів після розриву співачки з нареченим Алексом Родрігесом. Пара якийсь час не афішувала свої стосунки, але в липні співачка опублікувала фотографію з актором, яка розвіяла всі сумніви.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jennifer Lopez (@jlo)


Лопес і Аффлек вже перебували у стосунках і навіть збиралися одружитися у 2003 році, але скасували весілля всього за 4 дні до знаменної дати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа