Лайм

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек знову разом: чому 18 років тому весілля топ-пари Голлівуду так і не відбулося

Стосунки закоханих зруйнували надмірна увага з боку ЗМІ та взаємні претензії

На минулих вихідних акторка та співачка Дженніфер Лопес вкотре підтвердила чутки про те, що вона відновила стосунки з актором Беном Аффлеком, за якого планувала вийти заміж у 2003 році.

24 липня Лопес відсвяткувала свій 52-й день народження в Сен-Тропе та опублікувавши в соцмережі Instagram кілька відвертиї знімків у купальнику, а на одному з них був зображений поцілунок з Аффлеком, який розвіяв усі сумніви шанувальників. theLime вирішив згадати історію кохання топ-пари Голлівуду, яка 18 років тому так і не зв'язала себе шлюбом.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек (2021) Фото: instagram.com/jlo/


Відзначимо, що до зустрічі з відомим актором у Дженніфер вже був один невдалий шлюб і безліч романів. У 2002 році Лопес почала зустрічатися з Аффлеком - вони познайомилися під час зйомок кримінальної драми "Джильї". За сюжетом, їх герої закохалися в один одного, те ж саме відбулося і з акторами в реальному житті. Більш того, Дженніфер на той момент була одружена з танцюристом Крісом Джаддом, якому виплатила в якості компенсації за розлучення 18 млн доларів.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек Фото: pinterest.com

У червні 2002 року співачка офіційно стала вільною, а вже в листопаді того ж року Дженніфер і Бен оголосили про заручини. Тоді Аффлек подарував нареченій каблучку з шестикаратним рожевим діамантом.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек Фото: hpinterest.com

На той момент вони були настільки популярні, що їх пару прозвали словом Bennifer ( "Бенніфер"). Воно стало популярним терміном, який увійшов у численні словники англомовного сленгу і в словники неологізмів, незабаром після Bennifer з'явилися й інші комбінації імен різних знаменитостей.

Зірки проводили весь свій вільний час разом, не соромлячись демонструвати свої почуття, а Бен навіть знявся в одному з кліпів Дженніфер - Jenny From The Block.

Однак у стосунках пари вже тоді було не все гладко. Популярність Дженніфер росла, а ось у Бена були не найкращі часи в кар'єрі. Більш того, співачка не вживала алкоголь і не палила, а Аффлек довгий час лікувався від алкогольної залежності.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек Фото: pinterest.com

14 вересня 2003 року знаменитості планували зіграти весілля в Санта-Барбарі, проте всього за кілька днів до свята все скасували. За офіційною версією, тому що папараці розвідали всі таємниці про одруження.

Саме надмірна увага ЗМІ до цієї події та й до життя закоханих в цілому стала причиною перенесення весілля.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек Фото: pinterest.com

"Коли ми виявили, що всерйоз думаємо найняти трьох підставних "наречених" у трьох різних місцях, ми зрозуміли: щось пішло не так. Ми відчули, що атмосфера дня, який повинен був стати найщасливішим у нашому житті, може опинитися під загрозою. Ми відчули, що радісний і священний день може бути зіпсований для нас, наших сімей і друзів", - зазначила пара в одному з інтерв'ю.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек Фото: pinterest.com

Серед можливих причин також були взаємні претензії закоханих: Дженніфер рано лягала спати, а Аффлек міг всю ніч гуляти з друзями. Більш того, Бену не сподобався також шлюбний контракт, складений юристами Лопес.

Весілля на 800 персон спочатку перенесли, а в січні 2004 пара розпалася остаточно.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек Фото: pinterest.com

Після розставання з Беном Аффлеком Дженніфер Лопес в червні 2004 року вийшла заміж за співака Марка Ентоні, від якого народила близнюків. Цей шлюб протримався 10 років.

Дженніфер Лопес і Марк Ентоні Фото: pinterest.com

Потім співачка зустрічалася з танцюристом Каспером Смартом, репером Дрейком і бейсболістом Алексом Родрігесом, з яким також була заручена майже 2 роки. У квітні 2021 року Лопес підтвердила, що вони з Алексом більше не разом.

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес Фото: pinterest.com

Бен Аффлек в 2005 році одружився на актрисі Дженніфер Гарнер, яка народила йому двох дочок і сина. Пара прожила близько 10 років в шлюбі, а потім розлучилася.

Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер Фото: pinterest.com

Потім Бен зустрічався із кубинською актрисою Анною де Армас, з якою познайомився на зйомках трилера "Глибокі води" восени 2019 року. На початку 2021 роки вони розлучилися остаточно.

Бен Аффлек і Анна де Армас Фото: pinterest.com

А вже в травні 2021 року папараці вперше застукали Бена Аффлека і Дженніфер Лопес за гарячими поцілунками під час вечері в Малібу.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек Фото: pinterest.com

  • Читайте також на theLime, що Дженніфер Лопес розповіла про життя після возз'єднання з Беном Аффлеком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати