Лайм

Акторка "Жіночого кварталу" несподівано припинила участь в шоу "Танці з зірками-2021": Моє серце розбите

У танцювальному шоу акторку замінить її колега

Анастасія Оруджова припинила свою участь у шоу "Танці з зірками-2021". Перед першим прямим ефіром акторка "Жіночого кварталу" отримала важку травму, і тепер їй потрібна тривала реабілітація.

На репетиції дебютного номера Настя порвала зв'язки колінного суглоба. Лікарі заборонили їй танцювати, але зірка все ж вийшла на паркет, виконавши свій джайв з партнером Денисом Самсоном.

У другому ефірі Оруджова в шоу не з'явилася, а записала відеозвернення з лікарні. Як виявилося, акторці знадобилась термінова операція. За її словами, травма виявилася набагато серйознішою. "На жаль, я в лікарні, мене прооперували. З коліном все виявилося набагато гірше, ніж ми думали, мені потрібна була термінова операція", - сказала вона.

Тепер дівчині належить реабілітація, яка займе більше восьми місяців. "Моє серце розбите, але за правилами шоу мене може замінити інша учасниця, яку я дуже добре знаю", - сказала Оруджова.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Танці з зірками на 1 + 1 (@ tanci1plus1)

Тепер замість Насті в парі з Денисом танцюватиме Олександра Машлятіна. Нова учасниця "Танців з зірками - колега і партнерка Оруджової по "Жіночому кварталу" та "Лізі Сміху". Вона також є її близькою подругою. Гумористка за кілька днів вивчила номер і дебютувала на паркеті у другому прямому ефірі.

  • Другий випуск шоу "Танці з зірками-2021" присвячений темі кохання, і всі учасники діляться зізнаннями з особистого життя. Читайте на theLime, чому для Олександри Зарицької цей ефір став дуже хвилюючим.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil