Лайм

Брітні Спірс виходить заміж за Сема Асгарі - їй уже радять укласти шлюбний договір

Співачка прийняла від бойфренда розкішне кільце з діамантом

Після 5 років стосунків Брітні Спірс погодилася вийти заміж за Сема Асгарі. 27-річний фітнес-тренер стане третім чоловіком 39-річної поп-зірки, яка домоглася звільнення від опіки батька після 13 років жорстких обмежень.

Щасливими новинами пара поділилася в Instragram.

"Не можу в це повірити", - підписала Брітні відео, на якому хвалиться кільцем з круглим діамантом у платиновій оправі.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Britney Spears (@britneyspears)

Чутки про те, що Спірс і Асгарі збираються побратися, з'явилися на початку вересня, коли бойфренда зірки помітили в ювелірному магазині в Беверлі-Хіллз.

Крім привітань фанатів, в коментарях з'явилося багато попереджень про необхідність шлюбного договору. Шанувальники Брітні турбуються, що її наречений може переслідувати корисливі інтереси в їхньому шлюбі. На цю тему Асгарі віджартувався в Instagram-історіях.

"Спасибі всім, хто турбується про шлюбний договір. Звичайно ми укладемо непорушний шлюбний договір, щоб захистити мій джип і колекцію взуття, якщо одного разу вона мене кине", - написав він.

Брітні Спірс і Сем Асгарі почали зустрічатися після спільної роботи над кліпом Slumber Party у 2016 році. Даючи в суді свідчення проти опікунства батька, Брітні заявила, що хотіла б вийти заміж і народити дітей.

"У моєму тілі зараз внутрішньоматкова спіраль, яка не дозволяє мені мати дитину, і мої опікуни не дозволяють мені піти до лікаря, щоб її видалити, - сказала вона. - Я почуваюся скутою. Я почуваюся скривдженою і самотньою. Все, чого я хочу, - це розпоряджатися своїми грошима, і щоб це закінчилося, і щоб мій хлопець зміг відвезти мене на своїй довбаній машині".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sam Asghari (@samasghari)

Шлюб із Семом Асгарі стане для Брітні Спірс третім. Раніше поп-зірка була одружена з Кевіном Федерлайном - батьком її синів Шона Престона і Джейдена Джеймса. У неї також був короткий шлюб із другом дитинства Джейсоном Александром, який тривав лише 55 годин. У 2011 році Брітні була заручена з агентом Джейсоном Травіком, але в 2013 році вони розійшлися.

  • Раніше в суді озвучили статок Брітні Спірс, який контролює її батько. Тепер Джеймі Спірса звинувачують в посадових злочинах і зловживанні опікунством.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ