Лайм

Батько Брітні Спірс подав запит про припинення опікунства над співачкою

Схоже, довга боротьба співачки за свободу підійшла до своєї кульмінації

Батько Брітні Спірс, який близько місяця тому заявив про готовність відмовитися від опіки над своєю дочкою, подав до суду Лос-Анджелеса клопотання з проханням відсторонити його від цієї посади. Джеймі Спірс контролював особисті та фінансові справи співачки протягом 13 років.

"Якщо пані Спірс хоче, щоб опікунство над нею було припинено, і вірить, що зможе впоратися з самостійним життям, пан Спірс вважає, що їй необхідно дати такий шанс", - цитує його адвоката видання The New York Times.

Фото: Getty Images

Вівіан Лі Торін, представник Спірса, зазначила, що Брітні "продемонструвала такий рівень незалежності, який ставить під сумнів необхідність опіки над людиною". Співачці також не буде потрібно проходити психологічну експертизу для припинення опіки над нею.

Наступне засідання суду у цій справі заплановане на 29 вересня.

Нагадаємо, що Брітні Спірс була під юридичною опікою батька з 2008 року, коли у неї стався психічний зрив. У 2020 році співачка почала судову битву за відсторонення Джеймі Спірса від цієї посади. 39-річна зірка заявляла в суді, що весь цей час вона була нещасна і страждала від тотального контролю.

Звільнити співачку від опіки батька вимагали навіть представники руху "Загони Путіна". І тепер ми розуміємо, кому варто за це сказати "дякую".

  • Раніше на підтримку Брітні Спірс виступив колишній коханий співачки, музикант Джастін Тімберлейк. Співак вважає, що ніхто і ніколи не повинен утримуватися проти своєї волі, і закликав звільнити Брітні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків