Лайм

Найкращі виступи другого ефіру "Танців з зірками-2021": відео

Свої танцювальні постановки показали 14 пар

У неділю, 12 вересня, на каналі "1+1" пройшов другий ефір шоу "Танці з зірками-2021". Випуск був присвячений темі кохання і учасники танцювали для своїх других половин. Вразити суддів та глядачів вдалося не всім, і в кінці вечора одна пара покинула паркет назавжди.

Ми подивилися ефір і вибрали кілька найкращих виступів, які журі оцінили найвищими балами. Дивіться відео фаворитів вечора.

Артур Логай

Актор серіалу "Моя улюблена Страшко", який, за збігом обставин, відзначав в цей вечір день народження, отримав найвищу оцінку ефіру - 21. Він продемонстрував пристрасний пасодобль, який в вечір кохання присвятив своїй дружині.

Дмитро Каднай

Вдалося вразити суддів і фронтмену гурту Kadnay, який ще в першому ефірі став одним з фаворитів. На цей раз Дмитро та його партнерка продемонстрували на паркеті аргентинське танго - танець оцінили в 21 бал.

Lida Lee

На третьому місці за оцінками суддів опинилася молода співачка Lida Lee. У другому ефірі колишня підопічна Монатика станцювала танго під пісню Billie Eilish - bad guy. Номер дівчини оцінили в 19 балів.

Євгенія Власова

Співачка вразила глядачів повільним фокстротом - танець Власова присвятила своїй дочці, яку вона вважає найбільш великою любов'ю свого життя.

Джамала

Співачка в цей вечір танцювала для чоловіка. Музичним супроводом Джамала вибрала пісню "Крила", яку в свій час присвятила Бекірові. За енергійну сальсу учасниця отримала від суддів 17 балів.

  • Зірка "Жіночого кварталу" Анастасія Оруджова несподівано припинила участь в шоу "Танці з зірками-2021". Що сталося і хто замінив акторку - читайте в матеріалі theLime.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук у період повномасштабної війни живе у Києві та займається акторством - що відомо про життя знаменитості

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталія Могилевська розповіла, які страви люблять готувати її чоловік та 12-річна донька. Артистка також наголосила, що ретельно слідкує за раціоном харчування

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадій Вітер розповів, що розчарований поведінкою Олега Винника. Наразі знаменитості не спілкуються