Лайм

Померла учасниця шоу "МастерШеф. Професіонали" Стелла Клименко

Молода дівчина померла від зупинки серця

13 вересня померла кулінар Стелла Клименко, учасниця 3 сезону шоу каналу СТБ "МастерШеф. Професіонали". Про смерть дівчини повідомив її близький друг та колега Микола Люлько, з яким вони разом боролися за перемогу в кулінарному проекті.

"Стелла дівчинка, вічна пам'ять тобі дорога. Вчора батьки, друзі, колеги і я втратили дорогу нам людину", - написав шеф-кухар в Instagram, супроводивши пост серією спільних знімків.

Стелла Клименко Фото: facebook.com/commondevil

"Стелла дівчинка, так я тебе завжди називав. Ти була мені хорошим другом! Ти була прекрасною колегою. Ти наша запальничка. Ми з тобою пройшли багато! За плечима у нас не один день на кухні сотні крутих страв, багато майстер-класів і дуже не легкий проект "МастерШеф". Я до останнього вірив в чудо і чекав тебе сьогодні на роботу! Але ти не прийшла. Стелла, ми тебе всі дуже любимо", - додав він.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ніколаі̆ Люлько (@nikolay_lyulko)


Ця новина стала несподіванкою для шанувальників шоу, і вони стали закидати питаннями під постом. Деякі стали припускати, що Стелла померла від ускладнень, викликаних ковідом, оскільки ще на проекті підхопила цю недугу.

Пізніше в коментарях з'явилася мама Стелли, яка підтвердила інформацію про смерть та розвіяла чутки щодо причини. "13 вересня 2021. Зупинка серця. Ніякої корони. Інформація про прощання зі Стелою буде на її сторінці в ФБ", - написала Ольга Клименко.

Стелла з братом і мамою Фото: instagram.com/olya__kli

  • Шеф-кухар і ведучий кулінарних шоу "МастерШеф" і "МастерШеф. Професіонали" Ектор Хіменес-Браво взяв участь в проекті СТБ проти гендерних стереотипів і шокував зізнанням, що тричі намагався звести рахунки з життям.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" презентували оновлену версію пісні "Teresa & Maria": відео

alyona alyona і Jerry Heil презентували ще одну версію пісні Teresa & Maria, яку підготували для Євробачення 2024 - відео

Вагітна Іванна Онуфрійчук розповіла, як готується до пологів за кордоном

Іванна Онуфрійчук обрала пологовий, де буде народжувати у Швейцарії, а також розповіла про плани щодо партнерських пологів з чоловіком

На знак визнання державної служби: Чарльз III нагородив Кейт Міддлтон особливим королівським титулом

Кейт Міддлтон отримала нагороду Орден Кавалерів Честі та новий королівський титул представника цього Ордену