Лайм

Тепер в Україні можна отримати диплом ТікТокера. Ні, це жарт, це новий факультет у Поплавського

Навчатимуть "з нуля"

У Київському національному університеті культури та мистецтв (КНУКіМ) відкрили факультет ТікТок. Ідейним натхненником став президент вузу та "відомий український ТікТокер" Михайло Поплавський.

На презентації трендового проекту колишній ректор заявив, що його місія - "українізувати ТікТок, і повести за собою креативну, амбітну та перспективну молодь, яка творитиме новітню історію України".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Міхаі̆ло Поплавськіі̆ (@poplavskiy_michail)


"Сьогодні TikTok - це медіафеномен, найпопулярніша соціальна мережа молоді!", - зазначає Поплавський, у якого сьогодні близько 400 тисяч підписників.

За словами президента вузу, на факультеті ТікТок навчатимуть "з нуля", а по закінченню кожен випускник отримає диплом. Майбутній ТікТокер має добре знати тренди соцмереж, бути цікавим, створюючи оригінальний контент, йти в ногу з часом й навіть випереджати його.

  • Раніше Михайло Поплавський презентував яскравий ремейк на свій хіт "Пріречений на любов". Відео створено з використанням 3D віртуальної реальності, LED cube, Unreal Engine. Такі технології застосовують світові зірки, а в Україні до Поплавського такого не робив ніхто.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil