Лайм

Архівні документи розкрили важку юність Джонні Деппа - від актора відвернулася мати

Після розлучення батьків Депп залишився без їхньої підтримки

В ході роботи над новим фільмом Discovery + "Джонні Депп проти Ембер Херд" голлівудський дослідник Пол Баррезі виявив, що в підлітковому віці актор залишився без допомоги батьків.

Фото: Getty Images

Баррезі вивчив судові документи 1981 року про розлучення Бетті С'ю Депп і Джона Деппа, пише Page Six. У них мати майбутньої зірки стверджувала, що її неповнолітня дитина "повністю емансипована і самодостатня", а значить не потребує її турботи.

В інтерв'ю актор малював іншу картину свого дитинства. Він почав вживати наркотики в 11 років, кинув школу в 16, а в 18 переїхав у Лос-Анджелес і місяцями жив у машині. Першу роль у кіно Депп отримав тільки в 1984 році у фільмі "Кошмар на вулиці В'язів".

"Він говорив, що з 11 років приймав усілякі речовини, включаючи марихуану, кокаїн, екстазі, ЛСД, рецептурні знеболюючі, опіати і чарівні гриби. Він говорив, що вживання наркотиків було способом уникнути сімейних проблем, - розповів Баррезі. - Зайве говорити, що в 17 років Джонні навряд чи був фінансово самодостатнім. Наскільки мені відомо, його мати відреклася від нього в той час, коли він найбільше її потребував".

У 2018 році Депп розповідав журналу Rolling Stone про свою матір, яка померла у 2016-му. Він зізнався, що його били ні за що, в тому числі попільничкою і телефоном. "Це був будинок привидів - ніхто ні з ким не розмовляв", - згадував актор.

Ставши успішним, Джоні Депп не відвернувся від своєї матері. На один зі своїх перших великих акторських гонорарів він купив їй невелику ферму в Кентуккі.

"Бетті С'ю, я обожнював її. Але моя мама була, напевно, найбільш підлою людиною, яку я колись зустрічав у своєму житті", - говорив він після її похорону.

  • Зараз Джонні Депп подав позов про наклеп проти Ембер Херд, яка в статті Washington Post 2018 року назвала себе жертвою домашнього насильства. Очікується, що справа буде розглянута в суді в 2022 році.
  • Джонні Депп поскаржився на бойкот у Голлівуді після звинувачень Ембер Херд. Американський прокат останнього фільму з актором до сих пір відкладають.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil