Лайм

Джонні Депп поскаржився на бойкот в Голлівуді після звинувачень Ембер Херд

Американський прокат останнього фільму з актором досі відкладають

Джонні Депп сказав, що після провальної судової битви з Ембер Херд його бойкотує Голлівуд, оскільки його останній фільм "Мінамата" все ще не вийшов у прокат в США. У новому інтерв'ю The Sunday Times Депп назвав своє становище абсурдним.

Фото: Wikipedia

У фільмі "Мінамата" Джонні Депп грає роль Вільяма Юджина Сміта - американського фотожурналіста, який допоміг викрити трагічні наслідки отруєння ртуттю жителів прибережного міста Мінамата в Японії. Світова прем'єра фільму відбулася ще 21 лютого 2020 року на Берлінському міжнародному кінофестивалі. Рік по тому року режисер Ендрю Левітас відправив MGM листf, в якому стверджував, що студія вирішила "поховати фільм" у відповідь на скандал навколо Деппа.

Сам Депп заявив, що цей зворушливий фільм знятий з повагою до трагедії Мінамати, і його скасування вплинуло на тих, хто пережив подібні речі.

"А все через що? Через мій бойкот в Голлівуді? Через одного чоловіка, одного актора в неприємній і заплутаній ситуації? - сказав Депп. - Але я рухаюся в потрібному напрямку, щоб все прояснити".

Нагадаємо, що Джонні Депп у 2020 році програв справу про наклеп проти британського таблоїду The Sun, який звинуватив його в побитті Ембер Херд. Суд постановив, що 12 з 14 випадків домашнього насильства, описаних Херд, дійсно мали місце. Після цього Депп вирішив довести свою невинність в американському суді.

Тим часом Міжнародний кінофестиваль в Сан-Себастьяні захистив своє рішення вручити Джонні Деппу головний приз. Незважаючи на засудження з боку групи іспанських режисерів, адміністрація фестивалю підкреслила, що Депп не був засуджений за насильство над жінками.

  • У липні Ембер Херд таємно стала мамою і показала фото з дочкою Уною. Через проблеми з фертильністю актрисі довелося вдатися до послуг сурогатної матері.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil