Лайм

Біллі Айліш у сукні з високим розрізом показала секретне тату

Співачка в спокусливому вбранні вразила фанатів

Біллі Айліш показала ефектний образ, в якому відвідала вечірку після балу Інституту костюма Met Gala 2021. 19-річна співачка змінила пишну персикову сукню Oscar de la Renta на більш спокусливе вбрання американського будинку моди.

Фото: https://www.instagram.com/billieeilish/

Зірка опублікувала в Instagram фото у вишневій сукні з екстремально високим розрізом, яке відкрило її тату на стегні. Вперше Біллі показала татуювання у фотосесії для Vogue, в якій знялася в корсеті і панчохах.

Фото: https://www.instagram.com/billie.eilish.hot/

Фото: https://www.instagram.com/billieeilish/

Образи співачки для Met Gala 2021 були натхненні Мерилін Монро, а сама вона давно чекала приводу вбратися у пишну сукню з корсетом. Комплекси з приводу фігури довгий час заважали їй урізноманітнити свій мішкуватий стиль.

"У дитинстві мені подобалися великі сукні. У мене було так багато суконь, я б носила їх кожен божий день. Але образ тіла все зруйнував. Як ви думаєте, чому я так одягаюся вже багато років?" - розповіла Біллі в інтерв'ю модному глянцю.

Фото: https://www.instagram.com/cartier/

Фанати співачки тим часом в захваті від її перетворення: нове фото в сукні всього за 12 годин зібрало понад 11,5 млн лайків в Instagram.

  • 12 вересня в Нью-Йорку вручили премії MTV Video Music Awards 2021, і зірки на червоній доріжці дозволили собі щосили відірватися. Дивіться на theLime найепатажніші луки на церемонії нагородження.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil