Лайм

19-річний Роман Сасанчин розсекретив стать майбутньої дитини: миле відео

Юний співак стане батьком дівчинки

19-річний переможець вокальних шоу "Голос. Діти" та "Голос країни-10" Роман Сасанчин та його 23-річна наречена Іванна чекають на дочку. Про це майбутні батьки повідомили своїм дописувачам в Instagram.

Пара опублікувала миле відео, на якому тримає в руках кульку-сюрприз, наповнену конфетті певного кольору. Потім вони лопають її, після чого стає зрозуміло, що Роман та Іванна чекають на дочку. "У нас буде дівчинка. Дякую Богові, за все!", - написав майбутній батько.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Роман Сасанчін (@sasanchyn_official)

Іванна зізналася, що вони відразу відчула, що носить під серцем дівчинку. "Так, ми чекали нашу дівчинку, ще з самого початку, як тільки дізналися про вагітність, відчуття підказували, що там маленька принцесска росте. Я її ще не знаю, а люблю понад усе на світі", - поділилася майбутня мама.

Роман та Іванна почали зустрічатися в минулому році, і вже через короткий час хлопець запросив дівчину до Києва. Пара почала разом жити в квартирі, яку співакові вручили в якості призу на дорослому "Голосі країни", і поступово робити там ремонт.

Однак, дізнавшись про вагітність, закохані переїхали у Тернопільську область. Після народження первістка пара планує повернутися до столиці. Малюк повинен народитися вже в грудні.

  • В кінці травня Роман Сасанчин зробив коханій пропозицію. Вручити каблучку обраниці співак задумав романтично, але все пішло не за планом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024