Лайм

"Холостяк" Михайло Залівако знявся у першій спільній фотосесії з переможницею шоу

Пара позувала в осінніх образах

Герой 11 сезону шоу "Холостяк" Михайло Залівако та його переможниця Анна Богдан влаштували першу спільну фотосесію. Закохані обіймалися й цілувалися на камеру, демонструючи свої ніжні почуття.

Результатом пара поділилася на своїх instagram-сторінках. Для гарних кадрів вони вибрали осінні образи, які чудово вписалися в концепцію зйомки.

Фото: Владлен Лисенко

Фотосесію для закоханих організував фотограф Владлен Лисенко, відомий співпрацею з багатьма зірковими парами, включаючи музикантів з рок-гурту The Hardkiss, співачку MamaRika та Сергія Середу, а також учасника "Холостячки" Андрія Рибака та його обраницю Аліну.

Фото: Владлен Лисенко

Залівако зазначив , що перша спільна фотосесія з коханою викликала у нього "незвичайні почуття". А для Богдан зйомка відкрила обранця з нового боку.

Фото: Владлен Лисенко

"Він був неймовірно ніжним, щирим, його погляд розтоплював серце, а дотики викликали мурашки по тілу, - поділилася Анна. - Цей вечір перетворився на казку, де головний герой підкорив мене тим, наскільки він може бути романтичним і як на камеру може показувати свої почуття".

Фото: Владлен Лисенко

Фото: Владлен Лисенко

Фото: Владлен Лисенко

Фото: Владлен Лисенко

Фото: Владлен Лисенко

Фото: Владлен Лисенко

Фото: Владлен Лисенко

Фото: Владлен Лисенко

  • Раніше Михайло Залівако зізнався, що в юності переніс важку хворобу, яка нерідко призводить до смерті. Цей важкий період тривав близько трьох років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Мене дістало: Марія Яремчук підтвердила, що стала мамою і звернулася до журналістів

Марія Яремчук вперше прокоментувала народження дитини та відреагувала на чутки, що батьком її сина є Олександр Пономарьов

Старша за всіх наших дітей: Тімур Мірошниченко розповів про доньку, яку вони вдочерили

Тімур Мірошниченко розповів про усиновлення дівчинки Ангеліни і як сестру прийняли інші діти

Уламки впали біля нас: дружина Анатолія Анатоліча показала наслідки російської атаки на Київ

Український телеведучий Анатолій Анатоліч з дружиною і маленьким сином, а також Фагот з ТНМК ледь не постраждали від ракетної атаки росіян 30 червня