Лайм

Танцюрист Наді Дорофєєвої розповів про наслідки нападу в Києві та про майбутню операцію

Понад два тижні Євген Гончаренко пробув у комі

На початку серпня в центрі Києва стався інцидент: співробітник УДО (Управління державної оборони) Євген Безпалий завдав тілесних ушкоджень 22-річному Євгену Гончаренку, танцюристу з балету співачки Наді Дорофєєвої. Сильний удар в голову призвів до крововиливу в мозок, незабаром після цього медики ввели Гончаренка в стан медикаментозної коми. Через два тижні хлопець вийшов з коми, а у вересні вперше розповів про життя після коми та майбутню операцію.

Гончаренко став гостем передачі "Зірковий шлях", в якій також вперше пролив світло на суть конфлікту в районі станції метро Олімпійської. За словами танцюриста, між ним, його приятелями та співробітником УДО не було навіть словесної перепалки. "Просто людина почала нас штовхати, він явно мав претензію", - згадав хлопець.

Євген Гончаренко Фото: Instagram / @zhenja_goncharenko

Удару та його наслідків Гончаренко не пам'ятає. У пам'яті залишився лише короткий фрагмент: "Пам'ятаю буквально картинку в голові на секунду, як я лежу, і все", - продовжив танцюрист.

З того часу Гончаренко переніс кому, операцію на оці, а тепер чекає виготовлення титанової пластини, яка замінить йому частину черепа: "По суті, мозок обтягнутий шкірою, - пояснив він. - Кістку, на жаль, не вийшло відновити. Закривати мені будуть титанової пластиною. Як тільки вона буде готова, мене відразу повезуть до операційної".

Кошти на лікування родина Гончаренка збирала за допомогою рідних і друзів. Батьки не називають танцюристу цифри, проте на очі йому потрапляли деякі рахунки. За словами хлопця, мова йде про сотні тисяч гривень.

Раніше ЗМІ публікували відео нападу на Гончаренка:

У студії передачі танцюрист також прокоментував чутки, що причиною бійки стала його сексуальна орієнтація, і що співробітник УДО напав на Гончаренка та його друзів біля входу в гей-клуб. За словами хлопця, це брехня, так як нападник не бачив, звідки вийшла компанія і сутичка сталася просто на тротуарі.

Сам же Гончаренко наголосив, що є чоловіком гетеросексуальної орієнтації, при цьому вважає, що "любов не має статі, національності чи віку".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також