Лайм

На конкурсі краси "Міс Україна" обрали учасниць 2021 року

В Україні завершився відбір конкурсанток

Цього року на "Міс Україна" за звання найкрасивішої українки боротимуться 25 учасниць. Організатори конкурсу обрали на кастингах 24-х красунь, а останню дівчину представлять в кінці вересня, після конкурсу "Міс Львів".

Фіналісток офіційно представили 16 вересня в столичному ресторанному комплексі Queen Kyiv. Кадри з заходу опубліковані на instagram- сторінках конкурсу та нинішніх учасниць.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Серед конкурсанток 2021 року є дівчини різних професій: моделі, телеведучі, маркетологи й навіть автогонщиця. Цього року заявки на участь в "Міс Україна" брали від дівчат віком від 17 до 26 років, з незаплямованою репутацією та натуральною красою.

Конкурс "Міс Україна-2021" відбудеться 21 жовтня - цього року оберуть вже 30-у володарку престижного титулу. Переможниця отримає грошовий приз у розмірі 500 тисяч гривень, а також представить Україну на міжнародному конкурсі "Міс Світу" в грудні в Пуерто-Ріко.

  • Раніше організатори "Міс Україна-2021" презентували корону, яку вручать переможниці. Ювелірна прикраса, вартістю $3 млн, виконана з білого золота та інкрустована дорогоцінним камінням.
  • З нагоди 30-річчя конкурсу "Міс Україна" ми вирішили згадати історію Ольги Овчаренко, яка отримала звання першої української красуні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ