Лайм

Фаворит Злати Огнєвіч розповів, навіщо прийшов на "Холостячку"

Учасник шоу виділив кілька аспектів

Підприємець з Києва Андрій Задворний, який став одним з фаворитів Злати Огнєвіч після першої вечірки, відповів на головне питання своїх дописувачів: навіщо він прийшов на шоу "Холостячка".

32-річний чоловік виділив кілька аспектів, які підштовхнули його на участь у реаліті: вихід із зони комфорту, новий досвід, знайомство з цікавими людьми та можливість зустріти своє кохання.

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

Що стосується останнього пункту, то Андрій вважає, що на проекті складно закохатися, але він вірить в те, що це можливо.

"Кохання - це диво, це збіг тисяч обставин, випадковостей, які роблять людей спочатку симпатичними один одному, потім цікавими, далі бажаними, з часом необхідними і, в підсумку, незамінними одне для одного. Має співпасти все: від зовнішньої симпатії, сексуального потягу, запахів, сумісності в сексі, життєвих інтересів, цінностей, поглядів на сім'ю та мрії про майбутнє", - вважає учасник "Холостячки".

За словами Андрія, у нього не було стосунків більше року, тому він вирішив спробувати побудувати їх зі Златою Огнєвіч. "У моєму житті зараз просто ідеальний для цього момент. Я не занурений з головою в справи, у мене вже півтора року немає стосунків. Чому б і ні?", - каже Задворний.

Ще одна ціль Андрія на проекті - отримати новий цікавий досвід. "Багато людей мріяли опинитися "за лаштунками", в самому центрі знімального процесу, стати героєм свого мультика, фільму, серіалу", - пише бізнесмен.

Крім того, чоловік сподівається, що проект "Холостячка" дасть йому багато нових знайомств. "Як ви вже помітили, на проекті багато гідних, цікавих, успішних людей і якщо кохання, в кращому випадку, буде всього лише одне к фіналі, то дружніх, товариських зв'язків буде десятки один з одним", - упевнений він.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Андрій Задворний (@zadvornyi_andrii)


Андрій - підприємець, має власне виробництво дерев'яних розвиваючих іграшок для дітей, на створення яких його надихнула 6-річна дочка Кіра. З матір'ю дитини чоловік розлучився, коли дівчинці було півтора року. На першій вечірці чоловік одразу сподобався Златі і вона дала йому можливість проявити себе на побаченнях.

  • Боротися за серце Злати Огнєвіч прийшов Макс Єжов - танцюрист балету Олі Полякової та партнер Лесі Нікітюк на "Танцях з зірками". На першій вечірці 25-річний хлопець поводився досить зухвало, і глядачі запідозрили, що його мета на проекті - піар. Втім, сам він цього не заперечував.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.