Лайм

Netflix показав трейлер фільму про Брітні Спірс - він розповість історію боротьби співачки проти опікунства

Фільм вийде 28 вересня

Стрімінговий сервіс Netflix показав трейлер документального фільму Britney vs Spears ("Брітні проти Спірс"). Стрічка розповість історію боротьби співачки проти опікунства її батька, яка триває протягом 13 років.

Як пише Variety, картина вийде на екрани за день до того, як 39-річна зірка знову відправиться до суду. Прем'єра фільму відбудеться на Netflix 28 вересня, а 29 числа пройде найважливіше судове слухання у справі про звільнення Брітні з-під опіки.

У трейлері серед іншого можна почути аудіозапис свідчень співачки в суді в червні цього року, коли вона вперше публічно заявила, що вона нещасна і страждає від тотального контролю, та просила позбавити її від опіки батька і "повернути колишнє життя".

Режисером документального фільму про Брітні Спірс виступила Ерін Лі Карр ("Ціна золота: Скандал в американській гімнастики", "Я люблю тебе, тепер помри").

Брітні потрапила під опіку батька Джеймі Спірса у 2008 році після того, як у неї сталося кілька психічних зривів на тлі алкоголю та наркотиків. Весь цей час співачка перебувала під його жорстким контролем: фінанси, особисте життя, кар'єра - всі ці питання вирішував батько Спірс.

Через 13 років жорстких обмежень, співачці вдалося домогтися звільнення. Джеймі Спірс подав до суду клопотання з проханням відсторонити його від посади опікуна.

Фото: Getty Images

  • На початку вересня співачка заручилася зі своїм бойфрендом Семом Асгарі, з яким перебуває у стосунках вже близько п'яти років. Для Спірс цей шлюб може стати третім.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого