Лайм

Вийшов новий трейлер фільму "Спенсер" з Крістен Стюарт у ролі принцеси Діани: відео

Світова прем'єра драми запланована на 5 листопада

Автори фільму "Спенсер" про принцесу Діану показали новий повноформатний трейлер. Головну роль в картині зіграла Крістен Стюарт, і їй за неї вже пророкують номінацію на "Оскар".

Дія фільму відбувається протягом трьох різдвяних днів у 1991 році, які леді Ді разом з королівською родиною провела в Сандрінгемскому палаці в Норфолку. Саме тоді вона вирішує розірвати шлюб зі своїм чоловіком, принцом Чарльзом. Образ сина королеви Єлизавети II на екрані втілив актор Джек Фартінг.

У трейлері можна побачити як принцеса Діана приїжджає на канікули у Сандрінгем і спізнюється на різдвяну вечерю з королівською родиною. Вона не хоче там перебувати, але вмовляє себе, що це "всього лише три дні".

Режисером фільму виступив Пабло Ларраін, автор біографічної картини "Джекі" про Жаклін Кеннеді. Світова прем'єра фільму запланована на 5 листопада.

Чекаєте на прем'єру драми "Спенсер?"

Тим часом український оскарівський комітет обрав фільм, який цього року позмагається за місце в шорт-листі премії "Оскар" як "Міжнародний повнометражний фільм". Ним стала стрічка Наталки Ворожбит "Погані дороги" - екранізація однойменної п'єси, драма про приховану сторону війни на сході України.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Популярна блогерка Даша Квіткова підкреслила, що її дворічний син Лев не знає російських слів та суржика, а говорить лише українською  

Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни

Старець Прохор отримав видіння, що війна в Україні закінчиться підписанням мирної угоди в кінці 2025 року

Просто його очікую: кохана "Да Вінчі" розповіла про життя після його загибелі

Аліна Михайлова розповіла, як живе без коханого Дмитра Козюбайла ("Да Вінчі"), який загинув на фронті у березні 2023 року