Лайм

Побитий танцюрист Дорофєєвої переніс складну операцію на голові - частину черепа замінили пластиною

Хлопець чекав на операцію кілька тижнів

Танцюрист балету Наді Дорофєєвої Євген Гончаренко, який проходить реабілітацію після побиття співробітником УДО, переніс складну операцію на голові. 22-річному хлопцеві замінили відсутню частину черепа титановою пластиною.

Процедура пройшла успішно, і Женя вже повернувся додому. Він опублікував у "сторіз" фотографію з перебинтованою головою і написав, що тепер він "титановий бой".

Фото: instagram.com/zhenja_goncharenko

Про операцію розповіла і сама Дорофєєва, зазначивши, що танцюрист вже йде на поправку. Співачка подякувала всім, хто турбується про здоров'я хлопця.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Про необхідність складної процедури Женя розповів напередодні. За його словами, лікарям не вдалося відновити пошкоджену кістку, тому її потрібно замінити пластиною, на виготовлення якої хлопець чекав кілька тижнів.

Нагадаємо, інцидент з побиттям танцюриста стався на початку серпня. У центрі Києва Євген Безпалий завдав тілесних ушкоджень Євгену Гончаренко. Сильний удар в голову привів до крововиливу в мозок, незабаром після цього медики ввели потерпілого в медикаментозну кому - в цьому стані він пробув два тижні.

  • Раніше ЗМІ публікували відео нападу на танцюриста Наді Дорофєєвої. Гончаренко з приятелями вийшли з місцевого клубу, як раптом Безпалий, який ішов на зустріч, напав на компанію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа