Лайм

Netflix випустив фільм про скандальне опікунство над Брітні Спірс - що вдалося дізнатися його творцям

Документальний фільм "Брітні проти Спірс" вийшов 28 вересня

На Netflix вийшов новий документальний фільм "Брітні проти Спірс", який розкрив нові деталі боротьби поп-зірки проти опікунства її батька Джеймі Спірса.

39-річна Брітні Спірс живе під опікою з 2008 року, і весь цей час влада над її особистим життям і фінансами перебувала в руках команди, яку очолював її батько. У червні під час слухання в суді співачка зізналася, що весь цей час брехала про те, що вона в порядку.

"У моєму тілі зараз внутрішньоматкова спіраль, яка не дозволяє мені мати дитину, і мої опікуни не дозволяють мені піти до лікаря, щоб її видалити. Я відчуваю себе скутою. Я відчуваю себе скривдженою і самотньою", - сказала Брітні.

У фільмі "Брітні проти Спірс", журналістка Дженні Еліску та режисерка Ерін Лі Карр розкрили інші подробиці багаторічної боротьби за свободу зірки.

Деменція

Подаючи заявку на опікунство, заявник має вказати причину, з якої людина не може керувати своїм життям, задовольняти свої потреби в їжі, одязі і здоров'ї. У документах Брітні згадуються розпорядження, пов'язані з лікуванням деменції, що дуже незвично для молодих людей.

Творці фільму з'ясували, що лікар, який підписав діагноз 27-річної Брітні, доктор Дж. Едвард Спар, є геріатричним психіатром - фахівцем із лікування психічних хвороб старечого віку. Але всього через два місяці після висновку лікаря співачка повернулася до роботи і знялася в епізоді серіалу "Як я зустрів вашу маму".

"Яким чином настільки хвора людина виявився досить здоровою, щоб працювати?" - задаються питанням творці фільму.

Брітні Спірс на врученні премії MTV VMA 2011 - через 3 роки після того, як її визнали неспроможною керувати своїм життям Фото: Getty Images

У Брітні відібрали адвоката

Адам Стрейзанд, колишній адвокат Брітні, розповів, як його усунули від справи про її опікунство. Перед цим він наполягав, що опікуном зірки повинен стати професійний фідуціар, а не член сім'ї.

"Коли я сказав судді, чого хоче Брітні, він подивився на мене і сказав: "Містер Стрейзанд, у мене є звіт, в якому йдеться про те, що у неї немає можливості наймати адвоката і підтримувати відносини між адвокатом і клієнтом. Так що вибачте, але ви не зможете представляти її інтереси, і мені потрібно попросити вас покинути зал суду"", - згадує Стрейзанд.

У 2009 році, через рік після того, як опікунство нібито "допомогло" Брітні, вона все ще намагалася знайти свого власного адвоката, тому що не думала, що призначений судом повірений Сем Інгхем достатньо її захищав.

Батько погрожував забрати у Брітні дітей

У документальному фільмі звучить голосове повідомлення, яке Брітні залишила адвокату в 2009 році. У ньому вона заявила: "У процесі ліквідації опікунства мій батько кілька разів погрожував мені... він забере моїх дітей".

Великий заробіток Джеймі Спірса

З 2013 по 2017 рік Брітні Спірс постійно виступала в Лас-Вегасі, де у неї була своя резиденція. Мало інформації про її життя в той час доходило до громадськості, але за цей час гастролі дочки принесли Джеймі Спірсу 2,1 млн доларів (окрім щомісячної зарплати в 16 тис. доларів). Самій Брітні батько платив 8000 доларів в місяць в якості допомоги.

28 вересня, за день до найважливішого судового слухання у справі про опікунство Брітні, Джеймі Спірс заявив, що людина, яку вона обрала своїм представником, не має досвіду, щоб керувати її статками розміром 60 млн доларів. Джеймі також "не розуміє", навіщо його дочці потрібен опікун, і що суддя повинен повністю звільнити її від обмежень.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва