Лайм

Якщо хочеш, щоб все було тихо: Ірина Білик розповіла, яку умову поставила чоловікові при розлученні

Пара була в шлюбі 6 років

У квітні цього року Ірина Білик повідомила, що подала на розлучення з російським режисером та фотографом Асланом Ахмадовим. Місяць тому пара розлучилася, і щоб "все пройшло тихо", співачка поставила чоловікові умову.

В ефірі шоу "Ранок з Інтером", 51-річна артистка розповіла , що вона захотіла, щоб Аслан зняв для неї кліп на пісню "Відпусти", яку вона виконала разом з молодим українським співаком Сергієм Мироненко.

Аслан Ахмадов та Ірина Білик Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Останнім часом Ахмадов режисирував всі відео і шоу Білик, і співачка вирішила, що розлучення - не привід порушувати цю традицію. "Якщо хочеш, щоб все було тихо, давай зробимо щось гарне, - розповіла співачка. - Він погодився".

"Ми розійшлися тихо. І дуже голосно зняли кліп. Він мені подарував цей кліп, як і все, що він для мене робив. Зараз я їжджу з ювілейним туром Україною, і всі відео, яке глядачі можуть бачити на концертах, зняв мій колишній чоловік. І я впевнена, він ще не раз для мене зніматиме", - зазначила зірка.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов одружилися у 2015 році. У тому ж році у пари народився син Табріз, яку виносила сурогатна матір. У своїх інтерв'ю виконавиця неодноразово зізнавалася, що з чоловіком проводить дуже мало часу. Як відомо, Ірина живе в Києві, а Аслан - в Москві. Велика відстань і стала причиною розлучення пари.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Таарізом Фото: instagram.com/bilyk_iryna

  • Дивіться також на theLime, як виглядає будинок Ірини Білик. Співачка разом з 5-річним сином Табрізом оселилася у заміському еко-будинку, який розташований в селі Березівка неподалік від Києва.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков