Лайм

Як виглядає будинок Ірини Білик - журналісти показали особняк співачки під Києвом

Ціни на нерухомість в елітному містечку стартують від 7 млн гривень

Українська співачка Ірина Білик разом з 5-річним сином Табрізом оселилася у заміському еко-будинку, який розташований в селі Березівка неподалік від Києва. Особняк зірки знаходиться в закритому котеджному містечку "Козирна карта", куди стороннім вхід заборонений.

Щоб подивитися, що знаходиться за високими парканами, журналісти програми "Викриття" запустили дрон. На знятих кадрах видно, що будинок 51-річної знаменитості обладнаний сонячними панелями - на його даху їх розташувалося понад сто. Особняк Білик одноповерховий, але дуже просторий.

Особняк Ірини Білик з висоти пташиного польоту Фото: Кадр з відео

На території ділянки є зелена галявина, декоративні берези та зона відпочинку на свіжому відпочинку - є де розгулятися маленькому синові артистки. Тато хлопчика, російський стиліст Аслан Ахмадов, в цьому домі з'являється нечасто - співачка подала на розлучення. Сім'я довгий час жила окремо, і це негативно позначилося на їхніх стосунках.

Ірина Білик із сином Табрізом Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Через паркан ділянку придбав співак Гарік Кричевський. Будинок ще знаходиться на стадії будівництва, попрацювати доведеться й ландшафтним дизайнерам.

  • Раніше Тіна Кароль показала інтер'єр свого заміського будинку. Особняк співачки розташований на території села Зазим'я неподалік від Києва.
  • Дивіться також на theLime, як виглядають будинки Потапа з Настею Каменських та Юрія Горбунова з Катею Осадчою. Знаменитості живуть через паркан в елітному селищі Козин, що в напрямку Конча-Заспи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil