Лайм

На співачку Шакіру та її 8-річного сина напали дикі кабани

Поп-зірка показала наслідки зустрічі з тваринами

Пара диких кабанів в парку Барселони напала на співачку Шакіру та її 8-річного сина Мілана. Зірка розповіла про інцидент в Instagram-історіях, показавши наслідки атаки.

Шакіра з дітьми Сашком і Міланом Фото: www.instagram.com/shakira/

"Подивіться, що два кабана, які напали на мене в парку, зробили з моєю сумкою. Вони забрали сумку в ліс з моїм мобільним телефоном. Вони все знищили", - сказала Шакіра, продемонструвавши розірвану брудну сумку.

Шакіра - одна з багатьох жертв кабанів, які останніми роками все частіше атакують іспанців. Дикі тварини нападають на собак і котів, переслідують людей і зупиняють рух автомобілів.

У міста диких кабанів приваблює харчової сміття, яке викидають люди. Їхня кількість різко зросла не тільки в Іспанії, але по всій Європі. За останніми оцінками, зараз по континентальній Європі бродить близько 10 мільйонів кабанів.

  • Дивіться на theLime, як банда кабанів оточила жінку біля супермаркету і вкрала її покупки. Нахабам вистачило всього 20 секунд, щоб викрасти сумку з ласощами.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків