Лайм

Олена Зеленська вийшла в світ у модному піджаку в клітинку: осінній образ першої леді

Дружина президента України - велика любителька піджаків

Олена Зеленська відвідала фестиваль для юних мисткинь та митців, дослідниць і дослідників "NEOсвітній Арсенал". Для публічного виходу в світ перша леді вибрала стильний осінній наряд, в якому виглядала бездоганно.

Фотографії з заходу дружина президента опублікувала на офіційній сторінці в Instagram. На виставку Зеленська вдягла чорні штани і гольф, поверх якого накинула подовжений піджак в клітинку, який має неймовірну популярність у модниць в цьому сезоні. Доповнювали лук сумочка з короткою ручкою шоколадного кольору і чорна захисна маска для обличчя.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

У підписі до знімків перша леді поділилася враженнями від відвідин фестивалю. "NEOсвітній Арсенал – цікаві враження, викликані не в останню чергу темою "Різні разом". Мені особисто вона відгукується надзвичайно потужно. Через культуру, науку, мистецтво й технології організатори порушують питання різноманіття та співіснування різностей", - пише Зеленська.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Дружина президента виділила дві експозиції, які її найбільш вразили - комікс про людину з порушенням зору Blindman і експозиція сільського Пархомівського художнього музею ім. П. Ф. Луньова.

Фестиваль "NEOсвітній Арсенал" проходить в "Мистецькому Арсеналі" в Києві з 30 вересня і триватиме до 3 жовтня.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

  • Олена Зеленська стала героїнею ювілейного випуску журналу Elle Україна - минулого місяця модному глянцеві виповнилося 20 років. Перша леді прикрасила обкладинку і сторінки видання. Дружина президента знялася в образі вчительки, примірявши кілька стильних луків.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також