Лайм

Після звільнення від опіки батька Брітні Спірс засипала Instagram оголеними фото

Співачка з нареченим відпочиває на березі Тихого океану

Брітні Спірс після звільнення від опіки батька вирушила у відпустку разом із нареченим Семом Асгарі. 39-річна поп-зірка опублікувала в Instagram кілька оголених фотографій, прикривши інтимні місця лише емодзі квіточок.

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

"Попустувати в Тихому океані нікому не зашкодить, - написала Брітні, чий пост за 7 годин зібрав більше 2 млн лайків. - Фото не обробляла!"

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

27-річний Асгарі поділився набагато скромнішими відео прогулянки блакитними водами на човні і польоту на легкомоторному літаку. "Пора відсвяткувати", - написав він.

Page Six пише, що Спірс і Асгарі вирушили відпочивати напередодні слухання, на якому батька співачки Джеймі Спірса відсторонили від її опікунства.

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

"Брітні хотіла поїхати і розслабитися зі своїм нареченим. Вона практично не була присутня на слуханнях. Перед слуханням у неї було кілька розмов із адвокатом. Вона вірила, що він виконає свою роботу, і він це зробив", - сказало джерело.

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

  • Раніше Netflix випустив документальний фільм про скандальне опікунство Брітні Спірс. Читайте на theLime, що вдалося дізнатися його творцям про діагноз співачки і її відносини з батьком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір