Лайм

Надя Дорофєєва знову зважилася на експеримент з кольором волосся: Минулого разу вистачило на 2 місяці

Співачка стала брюнеткою

Надя Дорофєєва знову перефарбувала волосся в темний колір, і поділилася результатом зі своїми дописувачами. Раніше співачка вже була з коричневим відтінком, але тоді витримала всього 2 місяці.

Артистка зізнається, що будь-які зміни в зовнішності викликають у неї стрес, і перед зміною іміджу місяцями все обдумує. "Здавалося б, стільки образів, зйомок і т.д. Але на ділі кожен прибраний мілліметрик кінчиків волосся дає мені відчуття кардинальних змін. Тому я місяцями ходжу, обмірковую, гортаю фото і приміряю подумки образи", - поділилася Надя в Instagram.


View this post on Instagram

Публікація від DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)


Фанати артистки з захопленням прийняли її новий образ, і відразу ж закидали її лайками і компліментами. "Дуже пасє брюнеткою", "Бузумно красиво", "Підходить цей колір", "Я закохалася в цей колір. Як він тобі пасує", "Надя, тобі дуже підходить цей колір, кайф", - пишуть фоловери у коментарях.

Втім, сама Дорофєєва не впевнена, що довго протримається в образі брюнетки. "Минулого разу, коли я фарбувалася в темний колір, мене вистачило на два місяці. Робимо ставки, скільки він протримається цього разу?", - влаштувала співачка в "сторіз" опитування.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

  • Раніше Оля Полякова показала образ для одного з ефірів шоу "Маска", який ввів в замішання її шанувальників. Завдяки перуці та лінзам співачка стала схожа на свою колегу по шоу-бізнесу - Надю Дорофєєву.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні