Лайм

Надя Дорофєєва змінила імідж - тепер співачка виглядає ще більш стильно

Співачка похвалилася новим кольором волосся і оновленою зачіскою

Солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва після відпочинку в Домінікані зважилася на зміну іміджу. Співачка перефарбувала волосся в новий колір, зробивши трендове мелірування.

Новим образом артистка похвалилася на своїй сторінці в Instagram. Надя опублікувала фото, зроблене в салоні краси, на якому демонструє оновлену зачіску. "Нова я", - прокоментувала публікацію співачка.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Фанати артистки з захопленням прийняли новий образ Наді і тут же закидали її лайками і компліментами. Багато хто відзначив, що з новим кольором волосся співачка стала виглядати ще більш стильно.

А деякі шанувальники побачили схожість з 18-річною виконавицею Біллі Айліш. "На Біллі Айліш схожа", "Біллі Айліш", "Ти схожа на Біллі Айліш", "На секундочку подумав що це Billie Eilish", - пишуть вони.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

  • Українська танцівниця Олена Шоптенко перед Новим роком зважилася на зміни в зовнішності. Хореограф розпрощалася зі своїми довгими локонами, які довгий час були її візитною карткою.
  • Ведуча шоу "Зважені та щасливі" на каналі СТБ Аніта Луценко продовжує експериментувати зі своєю зовнішністю. Нещодавно фітнес-тренер продемонструвала, що позбулася каре. А згодом показала, що перефарбувалася в рожевий.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях