Лайм

Партнерка MELOVIN різко відповіла на критику Ілони Гвоздьової в ефірі "Танців з зірками"

Ліза Русина назвала коментар судді некоректним і непрофесійним

У 5 випуску "Танців з зірками" MELOVIN та його партнерка Ліза Русина отримали найнижчі оцінки журі, опинившись внизу турнірної таблиці. Пара станцювала фокстрот, але судді залишилися незадоволені його виконанням.

Фото: https://www.instagram.com/lissarusina/

Найсуворішим критиком учасників була запрошена суддя Ілона Гвоздьова - переможниця 5 сезону "Танців з зірками". Вона заявила, що Русина - найслабша ланка в парі, оскільки не є професіоналом у бальних танцях. Учасниця шоу не стала відмовчуватися, і в Instagram-історіях пояснила поведінку Гвоздьової банальною заздрістю.

"Я не особливо в курсі, хто це взагалі така. Але так хотіти одній мені приділити увагу в суддівських коментарях - що це, як не "жаба"", - написала танцівниця.

Також вона висловилася про конфлікт у програмі "Твій день" на 1+1.

"Мені дуже непрофесійним здається переходити на особистості і оцінювати партнера у проекті, де повинні оцінювати артиста. Все-таки чомусь я [на шоу] присутня, і якщо це маю бути не я, то хто? Можливо це Ілона повинна бути, або її подруги-бальниці? - сказала Русина. - MELOVIN слухає мене і задоволений, що танцює зі мною. Це його особисті слова, це теж не можна перекреслювати коментарем Ілони. Ніби я перейшла десь дорогу цій людині, що можна було серед усіх виділити мене і свій коментар присвятити мені".

Партнерка епатажного співака також нагадала, що сама Гвоздьова "з тріском" вилітала з шоу у 7 сезоні через низькі оцінки, тому її коментарі є некоректними і непрофесійними.

Сама Гвоздьова тим часом сподівається, що продюсери "Танців з зірками" запропонують їй постійне місце четвертого судді проекту.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

У 80-ті роковини депортації кримських татар Джамала пригадала щемливу історію своєї родини. Жінка не могла стримати сльози

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Вєрка Сердючка виступила в Києві. Зірку захейтили через виконання російських хітів

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме