Лайм

Адель прикрасила сторінки одразу двох видань Vogue. Ще б пак, такою співачку раніше не бачили

Співачка стала героїнею номерів за листопад

Співачка Адель прикрасила одразу дві обкладинки Vogue - британську та американську. 33-річна зірка, якій вдалося схуднути на рекордні 45 кг, позувала в розкішних дизайнерських нарядах, які підкреслили її стрункість.

На титульній сторінці журналу Vogue British виконавиця постала в жовтій корсетній сукні, авторства Вів'єн Вествуд, яка підкреслила її пишний бюст. Її ефектний образ доповнювала пишна укладка і, звичайно ж, стрілки, які вже стали фірмовою деталлю будь-якого мейк-ап образу Адель.

Фото: instagram.com/britishvogue

Автором британської обкладинки став Стівен Майзель. На сайті журналу відзначається, що фотограф рідко знімає знаменитостей, але дізнавшись, що героїнею буде Адель, одразу погодився. Він вже давно захоплюється талантом співачки.

Фото: instagram.com/britishvogue

"Я досі пам'ятаю, як вперше почув її голос, за багато років до того, як вона стала рекордною динамо-машиною, яку ми знаємо сьогодні. Я пам'ятаю, як Алек, мій партнер, сказав мені: "Ти повинен послухати цю дівчину на Myspace", і він поставив мені Hometown Glory. Було ясно не тільки те, що у неї був рідкісний дар з цим голосом, а й з точки зору емоційного зв'язку з глядачем", - поділився Майзел.

Фото: instagram.com/britishvogue

На обкладинці американський версії глянцю, Адель постала у розкішному пишній сукні смарагдового кольору Valentino. На цей раз волосся співачки було зібране у гладкий пучок.

Фото: instagram.com/voguemagazine

Фото: instagram.com/voguemagazine

Фото: instagram.com/voguemagazine

Фото: instagram.com/voguemagazine

  • Нещодавно Адель офіційно підтвердила стосунки зі спортивним агентом Річем Полом. Раніше співачка була заміжня за бізнесменом Саймоном Конеккі, з яким розійшлася у 2019 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття