Лайм

Стала ретельно вибирати їжу: тренер Адель розповів про її радикальне схуднення

Співачці вдалося скинути більше 45 кг

Кожне нове фото Адель викликає фурор, адже британській співачці вдалося схуднути на рекордні 45 кг. У зв'язку з цим в мережі з'явилося багато припущень, як саме зірка втратила вагу. Щоб зупинити маніпуляції, її персональний лондонський тренер Піт Герасімо зробив публічну заяву.

Фото: instagram.com/adele/

"Прикро читати негативні коментарі і звинувачення, які ставлять під сумнів дивовижне схуднення Адель. Коли ми почали займатися, мова не йшла про те, щоб стати супер худою. Справа була в її здоров'ї, особливо після вагітності і операції, - написав Герасімо в Instagram. - У 2015 році, коли вийшов її третій альбом 25, ми почали готуватися до виснажливого турне на 13 місяців. У той час вона розігрівалася до тренувань і ретельно обирала їжу. В результаті вона значно схудла, і люди звернули на це увагу".

За словами тренера, переїзд в Лос-Анджелес пов'язаний для співачки з великими особистими змінами, і бажання стати кращою версією себе цілком зрозуміло.

"Її харчові звички стали кращими, вона присвятила себе фітнесу і "потіє"! Ця метаморфоза не призначена для продажу альбомів, реклами або для наслідування. Вона робить це для себе і для сина Анджело, - стверджує він. - Вона не втрачала вагу, щоб іншим людям стало прикро. Це перетворення не має нічого спільного зі мною або вами, воно про Адель і про те, як вона хоче жити своїм життям. Вона не змінилася і залишилася тією, кого ми всі полюбили. Просто її стало трохи менше".

  • Раніше колишній тренер Адель Каміла Гудіс розповіла про те, як співачці вдалося схуднути на 45 кг. На її думку, своєю стрункістю артистка зобов'язана строгій дієті: зеленим сокам і 1000 ккал в день.
  • Восени 2019 року Адель розлучилася з чоловіком після 8 років стосунків. Пара взяла на себе зобов'язання спільно виховувати 6-річного сина Анджело.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях