Лайм

Переможці "Євробачення-2021" рокери Maneskin випустили свіжий трек - слухаємо пісню Mammamia

Іронічний сингл був написаний всього за кілька годин

Італійський рок-гурт Maneskin презентував новий сингл під назвою Mammamia. За словами соліста Даміано Давида, цей трек вони написали після перемоги на "Євробаченні-2021".

"У нас було всього кілька днів, щоб дістатися до студії та написати нову музику, але, на щастя, ця пісня вийшла за кілька годин - саме тому ми відчули, що вона буде нашою фішкою", - сказав музикант на прес-конференції, яка проходила в берлінському клубі SO36, пише NME.

Басистка Вікторія Де Анжеліс назвала трек "дурним" та "недбалим", зазначивши, що до цього вони не створювали нічого подібного. "Ми просто намагалися повеселитися і отримати від цього задоволення", - сказала вона.

Що стосується тексту пісні, то він іронічний і висміює всі чутки, які з'явилися про Maneskin після їх раптового міжнародного успіху на початку цього року.

"Після Євробачення до нас було прикуто багато уваги, - пояснив Даміано. - Ми часто робили те, що нам подобалося, але люди цього не розуміли. Я хотів обернути це у слова пісні, тому що таке трапляється часто - можливо, ти робиш щось, що тобі подобається, але люди цього не розуміють і засуджують і пишуть погані коментарі з цього приводу. Я хотів посміятися над цією ситуацією".

Фото: instagram.com/maneskinofficial

  • Раніше рокери Maneskin стали обличчям нової кампанії Gucci. Музиканти знялися у провокаційній фотосесії, примірявши вбрання з нової колекції бренду під назвою Aria - лінійка присвячена 100-річчю модного Дому.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші