Лайм

Після виходу "Гри в кальмара" продаж білих сліпонів Vans виріс на 7800%

Фанати прагнуть відтворити костюм учасників гри

Популярність серіалу Netflix "Гра в кальмара" зіграла на руку виробникові спортивного взуття Vans: шанувальники шоу розкупили білі сліпони, які носили учасники гри на виживання.

Південнокорейський трилер розповідає про групу затятих боржників, які змагаються у грі на виживання за шанс отримати великий грошовий приз. Формою учасників стає зелений спортивний костюм і білі сліпони - легкі кеди без шнурівки.

Фото: Netflix

Variety пише, що з моменту виходу "Гри в кальмара" білі сліпони почали шукати на 97% частіше, а продаж подібної моделі Vans виріс на 7800%. Також бестселером стали зелені спортивні костюми і червоні комбінезони з масками для фехтування - спецодяг охоронців гри. За останні тижні пошук червоних комбінезонів збільшився на 62%.

Фото: Netflix

З огляду на близькість Хелловіна, можна розраховувати, що форма з "Гри в кальмара" стане найпопулярнішим костюмом 2021 року. Серед інших варіантів - помаранчевий сарафан, жовта футболка і білі гольфи, які були вбранням убивчої ляльки в першому епізоді шоу.

  • Netflix відредагує сцену в "Грі в кальмара" , яка змусила мешканку Кореї зненавидіти свій телефон. Ще б пак, адже через серіал вона отримувала по 4000 дзвінків в день.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа