Лайм

Видалити Facebook? Журнал TIME після збою соцмереж випустив номер з креативною обкладинкою

"Facebook сам себе не виправить"

Після глобального збою в роботі соцмереж Instagram і Facebook, а також месенджера WhatsApp американський тижневик Time помістив на обкладинку свіжого номера портрет Марка Цукерберга з пропозицією видалити Facebook.

"Facebook сам себе не виправить", - додала редакція у соцмережах. Такий же заголовок в журналі отримала колонка американського бізнесмена Роджера Макнамі, який був інвестором Facebook "у перші дні існування" соцмережі.

"Я писав для Time ще в 2019 році, закликаючи Facebook і Кремнієву долину прийняти людські технології замість небезпечних алгоритмів, які викликають звикання, - написав Макнамі. - Нічого з цього не вийшло".

4 жовтня в роботі Facebook, Instagram і WhatsApp стався найбільший збій за останній час. Мільйони користувачів у всьому світі втратили доступ до сервісів щонайменше на п'ять з половиною годин. Технічні недоліки привели до "каскадних порушень" у роботі сервісів Netflix, Zoom, Tinder, Viber, YouTube та інших. Пізніше в компанії Facebook заявили, що причиною збою стали зміни конфігурації магістральних маршрутизаторів, які відповідають за координацію трафіку між центрами обробки даних.

  • Ну а поки співробітники Facebook намагалися з'ясувати причину неполадок і повернути до життя найбільші соцмережі, користувачі Twitter влаштували фестиваль тематичних мемів і чекали, коли ж "Марк Цукерберг поповнить інтернет". Ми зібрали кращі меми та жарти із соцмережі на тему великого збою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil