Лайм

Злата Огнєвіч розповіла, чи зустріла вона своє кохання в шоу "Холостячка"

Співачка закохалася в перший день проекту

Героїня другого сезону шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч, зізналася, що на проекті зустріла чоловіка своєї мрії. Однак, хто став обранцем співачки, глядачі каналу СТБ дізнаються тільки у фінальному випуску.

Виявляється, 35-річна артистка закохалася ще на першій вечірці, коли знайомитися з нею приїхали 25 абсолютно різних чоловіків. Про це вона розповіла в програмі "Неймовірна правда про зірок".

Злата Огневич Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Нагадаємо, що вразити Злату вдалося не всім. Огнєвіч обрала 16 хлопців, які й стали учасниками другого сезону реаліті. У кожному випуску героїня ходитиме на побачення, а в кінці роздавати бутоньєрки і прощатися з одним з чоловіків.

Героїня зізнається, що в хлопцях їй подобаються прості речі: любов до дітей і до своєї сім'ї. Також важливо наявність у чоловіка інтелекту і почуття гумору. "Я хочу, щоб мені було з моїм чоловіком про що посміятися", - поділилася зірка.

  • Боротися за серце Злати Огнєвіч прийшов Макс Єжов - танцюрист балету Олі Полякової та партнер Лесі Нікітюк на "Танцях з зірками". На першій вечірці 25-річний хлопець поводився досить зухвало, і глядачі запідозрили, що його мета на проекті - піар. Втім, сам він цього не заперечував.
  • Що відомо про учасників шоу "Холостячка-2" - читайте у матеріалі theLime. У новому сезоні багато чоловіків з дітьми.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита