Лайм

Серіал "Гра в кальмара" все ж став топ-хітом Netflix - таким цифрам позаздрять навіть "Бріджертони"

Південнокорейський трилер став хітом №1 у 94 країнах світу

Південнокорейський серіал "Гра в кальмара" все ж став найпопулярнішим шоу на Netflix, що було цілком очікувано. Про це йдеться в Твіттері стрімінгового сервісу.

Менш ніж за місяць (з 17 вересня) серіал став хітом №1 у 94 країнах світу, включно із США, а подивилися його зі 111 млн акаунтів. Для порівняння: попередні хіти платформи - "Бріджертони" та "Люпен" з Омаром Сі - подивилися з 82 млн акаунтів та із 76 млн.

"Гра в кальмара" - перший південнокорейський проект на Netflix, який очолив тренди в США. На кінопорталі Rotten Tomatoes серіал отримав 91% позитивних відгуків глядачів. Його сюжет розгортається навколо ігор на виживання - 456 бідняків приймають запрошення незнайомця-рекрутера пограти в ігри, знайомі з дитинства, і поборотися за вагомий грошовий приз. Що правда, цього разу на кону їхні життя.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Популярна блогерка Даша Квіткова підкреслила, що її дворічний син Лев не знає російських слів та суржика, а говорить лише українською